Coach Hester - Hester Nanden - Zoetermeer

Hester Nanden

Studie & Werk

Ook toen al, onderzocht ik graag waarom ik op een bepaalde manier reageerde en wat de oorzaak achter mijn emoties was. Mijn nieuwsgierigheid naar waarom er wordt gezegd wat er (niet) wordt gezegd, is nooit weggegaan. De keuze voor de studie Communicatie- en Informatiewetenschappen was dus al snel gemaakt. Hier ontdekte ik in details hoe de wondere wereld van taal en communicatie werkt. Na mijn studie heb ik praktijkervaring opgedaan in de functie van Consultant en Werkgelukdeskundige. De verwondering over hoe creatief we zijn met het verpakken en overbrengen van een boodschap, is altijd gebleven. Bovenal vind ik het interessant om de achterliggende boodschap van iemands uiting te begrijpen.

Gesprekscoach

Vanuit die fascinatie heb ik mij ontwikkeld tot gesprekscoach en heb ik Coach Hester opgericht. We kunnen namelijk zoveel van elkaar leren als we elkaar wél zouden begrijpen. We moeten alleen leren hoe we dat dan doen. En dat is bij iedereen anders. Daarom werk ik vanuit een combinatie tussen filosofie en wetenschap en maak ik gebruik van specifieke methoden.

Goede gesprekken

De gesprekken die ik nu voer zijn doordenkers. Ik stel graag vragen die prikkelen en aanzetten tot denken, zonder sturing of beïnvloeding. Doordat ik open sta om met aandacht te luisteren, verkrijg ik zodoende nieuwe perspectieven en inzichten. Hierdoor kan ik verdiepende gesprekken voeren, zonder façades, waardoor ik de mensen om mij heen beter begrijp. .

En precies die goede gesprekken, waarin we elkaar willen begrijpen en samen wijzer willen worden, gun ik iedereen op de wereld. Dát is de basis voor elke succesvolle relatie.

Mijn favorieten

Hester Nanden - Relatiecoach - Zoetermeer