Voor organisaties2023-07-26T09:54:48+00:00

Workshops & trainingen

Voorafgaand aan elke workshop en training vindt een gratis kennismakingsgesprek plaats. Het doel hiervan is om in beeld te krijgen waar jullie tegen aan lopen en de hulpvraag vast te stellen. Hierdoor kan de inhoud van het programma en de bijpassende methode optimaal worden samengesteld. De inhoud bestaat niet uit simpele gesprekstips die altijd werken, die zijn er namelijk niet. Het ontwikkelen van een open en nieuwsgierige houding staat centraal, waarbij Coach Hester werkt met kernelementen. De workshops en trainingen zijn onderbouwd met wetenschappelijke theorie en bestaan uit flink wat interactie, praktijkcases en (reflectie)oefeningen.

Hieronder staat een workshop beschreven. Dit is enkel ter indicatie van de mogelijkheden.

Wat klanten zeggen

De samenwerking met Hester is vanaf het eerste moment soepel verlopen. Via Zoom hebben weg gemakkelijk bepaald in welke vorm we konden gaan werken. Ze begreep heel snel wat wij doen en verwachten als organisatie. Hester is meteen aan de slag gegaan voor een inspiratiesessie voor onze vrijwilligers.

Voor een selectie van hen heeft Hester een inspirerende sessie neergezet. Hester zorgde voor een veilige omgeving, door ook eigen kwetsbaarheid te tonen, aandacht te geven aan persoonlijke verhalen en door meditatie/mindfulness. De sfeer was daardoor erg warm en prettig. Er was genoeg tijd voor de verhalen van iedereen. De vrijwilligers hebben de inspiratiesessie ervaren als een moment van rust en ruimte voor het kijken naar hun eigen gevoelens en ervaringen. Heel fijn!

Samenwerken met Hester geeft vooral veel energie. Haar pro-actieve houding en waardevolle ideeën zijn een mooie aanwinst voor onze stichting. Het is fijn om naar Hester te luisteren en zelf luistert ze ook goed. Vervolgens komt ze met goed onderbouwd advies.

Ook de workshop die ze heeft gegeven aan onze deelnemers is enthousiast ontvangen en de deelnemers gingen vol inspiratie weer weg. 

Maatwerk

Opzoek naar iemand die gesprekken tussen werknemers begeleid, mediation of een vertrouwenspersoon? Of is er behoefte aan team of individuele gesprekscoaching?

Ook interessant

Ga naar de bovenkant